Statistiky

Členové : 1717
Obsah : 449
Počet zobrazení článků : 949231

Komentáře

Hodnocení uživatelů: / 7
NejhoršíNejlepší 
Zda jde o přírodní zázrak nechám na posouzení vám. Jisté je, že recept na citrónovo-česnekový zázrak jsem dostala od kamarádky, jejíž muž onemocněl rakovinou tlustého střeva. Dnes vede plnohodnotný život a raduje se i z maličkostí všedních dnů.



Hodnocení uživatelů: / 8
NejhoršíNejlepší 
Ach jo! Je to stále dokola, kdo to má pořád vymýšlet! O čem je řeč? O vaření, poslední dobou jsem z toho totiž celkem nešťastná. Neustále vymýšlím, čím nás nakrmím a přitom s vařením nestrávím půlku dne. Dokážu si totiž představit lépe strávený čas, než stát u plotny. Ve vaření se tedy rozhodně nevyžívám, ale jíst se musí…

 

Hodnocení uživatelů: / 9
NejhoršíNejlepší 
No, možná to nebude až tak úplně radikální změna, navíc není jisté, že bude dokonána, ale cítím, že dozrál čas a hlavně je víc klidu na to, abych se mohla soustředit třeba i na jídlo, kterým se zásobuji / cpu, chcete-li.

 

Hodnocení uživatelů: / 8
NejhoršíNejlepší 

Šalvěj je právem označovaná za všestrannou bylinku. Díky svému krásnému zbarvení do fialova se přidává nejen do kytic z lučního kvítí. Na druhé straně se ale vyznačuje i výbornými antibakteriálními účinky. A v kuchyni našla také své místo!

Čerstvé listy této bylinky můžeme trhat během celého roku. Ideální doba je ale na jaře a potom na podzim.

Hledání

Vzkazník

No Entries!

Přihlášení

Anketa

Jakému nápoji dáváte v zimním období přednost?