Lahůdka

Také byste rádi zůstali štíhlí a přitom si nedokážete odepřít kousek té flákoty? Myslíte, že nelze obojí skloubit dohromady? Věřte, že lze.

Jen je třeba přesedlat na netučné bílé maso. A péci to jenom a pouze s ním.

Je jedno, zda preferujete přední bez kosti nebo zadní s kostí. Důležité je takové bílé maso sehnat. Nejsnáze se v našich končinách dostanete zřejmě k bílému masu importovanému z východu. Zejména toto bývá vesměs netučné, vyhnané leda tak prášky, kupříkladu heroinem nebo pervitinem.

Máte-li už bílé maso vybrané, popadněte pánev. Poté, co tuto nažhavíte, na ni položte své sádlo alias špeky a pečte to spolu až do růžova. Je jedno, zda to pečete na trávě nebo někde jinde, to podle libosti.

Poté, co je vše upečeno, to můžete rovnou zabalit a jít domů. Co si domů přinesete, to už je jenom na vás, na vaší ostražitosti a šikovnosti, do jisté míry i na štěstí.

Bohužel však přináší bílé maso i jistá negativa. A sice tím, že obsahuje i aditiva dosti nejistého původu a skladby, léčitelnosti i neléčitelnosti. A proto užívat nanejvýš s maximální opatrností. Zejména pak pozor na jedno z „éček“. Na E55.